• Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €250,-
Menu

Wintersportuitverkoop bij 2nd Ride

Over ons: Passie voor snowboarden

Wij, David Noordhoek, Emile Daalmeijer en Chris Evers, zijn drie enthousiaste dertigers met een gedeelde passie voor snowboarden. Onze hobby leidde tot de oprichting van 2nd Ride, met als doel onze eigen wintersportvakanties financieel wat draaglijker te maken.

Van een bescheiden marktplaatshandeltje groeiden we uit tot een kleine webshop, met een schuurtje als onze eerste “showroom”. Inmiddels zijn we verhuisd naar Ede en beschikken we over een ruime showroom om onze snowboards en accessoires tentoon te stellen. Naast de showroom hebben we een werkplaats waar we snowboards en ski’s waxen, slijpen en indien nodig repareren.

 

Onze toewijding aan service en deskundigheid

Service en deskundigheid staan bij ons hoog in het vaandel. We staan altijd klaar om u te helpen bij problemen met uw bestelling of elders gekocht materiaal. Onze prioriteit is het leveren van kwaliteitsproducten en -diensten, zodat u een fantastische wintersportervaring tegemoet gaat.

Met onze achtergrond als snowboardleraar en verkoper in grote (winter)sportwinkels, zijn wij in staat om u van deskundig advies te voorzien. We gaan jaarlijks op wintersport en testen elk jaar uitgebreid nieuw materiaal tijdens een lang weekend. Voor al uw vragen kunt u ons bereiken via e-mail, telefoon, WhatsApp of het contactformulier op onze website. Voor persoonlijk advies kunt u op afspraak langskomen om ons aanbod te bekijken.

 

Voordelige opties voor elke prijscategorie

Bij 2nd Ride kunt u terecht voor een voordelig tweedehands beginnersboard, maar we bieden ook demomateriaal aan dat slechts enkele afdalingen gebruikt is. Af en toe hebben we zelfs splinternieuwe materialen in ons assortiment, maar dan wel voor een tweedehandsprijs.